Jedrenje sa skiperom u Hrvatskoj

Uživajući u pogledu iz Hotela Ola, nećete moći ne zamijetiti prekrasne jedrilice koje plove i djeluju tako opuštajuće. Možda ćete poželjeti naći se i s druge strane, stoga smo vam pripremili jedinstvenu priliku i omogućili jednodnevne izlete ili adrenalinsko jedrenje na sportskoj jedrilici Ola - CLASS 40. Blagodati nisu samo fizičke, nego i psihološke naravi. Ohrabrite se i savladajte novu vještinu uz našeg proslavljenog instruktora Tonija Bulaju, i obogatite svoje iskustvo boravka na Jadranu i u hotelu Ola.

Naša OLA jedrilica je sportska jedrilica tipa CLASS 40. CLASS 40 jedrilice su dizajnirane za natjecanja na otvorenom moru. Dužina plovila je 12 m, što je pogodno za jedrenje sa različitim veličinama posade (od 2 do 8 članova). CLASS 40 idealna jedrilica za doživljaj pravog sportskoj jedrenja jer postiže velike brzine (preko 20 čvorova) po jakom vjetru, a ujednon je vrlo brz i pri jedrenju po slabom vjetru. OLA je osvajala prva mjesta na najdužim regatama koje se jedre na Jadranu kao što su regata Jabuka, Jadranska regata, Sušac i Uskršnja regata.

Adrenalinsko jedrenje sa skiperom

Instruktor  Ola jedriličarske akademije i službeni skiper jedrilice Ola je Toni Bulaja, hrvatski jedriličar sa brojnim vrhunskim rezultatima na domaćoj i međunarodnoj sceni. Član je Hrvatske jedriličarske reprezentacije od svoje 10 godine, te u Olimpijskoj klasi 470 postiže vrhunske svjetske rezultate. Sudionik je Olimpijskih igara Sydney 2000 godine.

Kontaktirajte nas