NOVA DIMENZIJA HOTELA

Hotel Ola ukopan je u postojanu Segetsku stijenu koja sa sjeverne strane osigurava hladovinu, dok je s južne strane svom širinom otvoren prema jugu s pogledom na prekrasno Jadransko more, na koje baš svaka soba gleda.

Design Hotel Ola poseban je iz više razloga, a prije svega zbog srdačne dobrodošlice domaćina koji brinu da svaki trenutak proveden na putovanju doživite svim svojim osjetilima. Očekuju vas programi za unaprjeđenje zdravlja, ljepote i zdravih zivotnih navika u suradnji sa stručnjacima koji će raditi zajedno s vama na vašem napretku. Hotel Ola je mjesto na koje se vraćamo kako bismo iznova krenuli. Ola je onaj početni val promjene koji vas nosi dalje! 

U dizajnerski uređenom hotelu s prekrasnim pogledom na more možete samo odmarati, upustiti se u neku od adrenalinskih avantura, polaziti zanimljive radionice ili se upustiti u proces upoznavanja sebe. Programi i iskustva koji gostima stoje na raspolaganju traju cijelu godinu i prilagođavaju se svim godišnjim dobima. Što god odlučili – ovdje smo za vas!

Kontaktirajte nas